058 216 9556

  /  Bedrijven

Bedrijven

Alle projecten die wij uitvoeren willen we met hoogste kwaliteit opleveren, zodat u als bewoner met een glimlach terugkeert in uw woning. Om dit te realiseren werken we samen met verschillende partners. Door al deze expertises te verzamelen komen we tot het mooiste resultaat. 


Meesterschilders Friesland is een ervaren, dynamisch bedrijf, dat sinds 1998 met succes zowel de particuliere als de zakelijke markt bedient. Als hoofdaannemer binnen dit project zijn wij het centrale aanspreekpunt voor u als bewoner. Tevens zullen wij al het buitenschilderwerk onderhanden nemen.


Thús Wonen is als opdrachtgever dé woningcorporatie in de gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland. Thús Wonen verhuurt en verkoopt woningen en realiseert vastgoedprojecten in het prachtige Noordoost-Friesland.


Buwalda levert diverse soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging.

Bedrijven | Bijmijthus

Winters Installaties is een loodgieter en kan de meest uiteenlopende projecten uitvoeren. Winters Installaties is een marktgerichte organisatie: niet te klein voor de grote projecten, niet te groot voor de kleine klus.


Bedrijven | Bijmijthus

V&H Dakbedekkingen verzorgt alle mogelijke werkzaamheden met betrekking tot dakbedekkingen. Wij zitten 35 jaar in het vak en zetten onze kennis en ervaring in om u te helpen bij nieuwbouw, dakrenovatie, dakonderhoud, zinkwerk, loodwerk, dakinspectie, valbeveiliging en dakschade/daklekkage.

Bedrijven | Bijmijthus

ASM is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van asbestsanering in Friesland, Groningen en Noord-Holland. Met gecertificeerd personeel werken we veilig en verantwoord voor organisaties in de bouw, gemeenten en particulieren.


Bedrijven | Bijmijthus

Comfort Company specialiseert zich in het verduurzamen van woningen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Onze diensten bestaan uit de volgende vijf onderdelen: spouwmuurisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, isolatie verwijderen en gevelrenovatie.

Bedrijven | Bijmijthus

Of het nu om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie gaat. Bij Bouwbedrijf Van der Hoek bent u op het juiste adres. Vakmanschap, persoonlijke aandacht en duidelijkheid heeft ons bedrijf al sinds 1924 hoog in het vaandel staan. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is dat we goed naar onze opdrachtgevers luisteren.