058 216 9556

  /  Projecten  /  Kollum: Molenkamp

Kollum: Molenkamp

Woont u op Johannes Bogermanstraat 1A t/m 1W in Kollum? Bekijk hier welke werkzaamheden wij zullen uitvoeren. 

Complete buitenschilderwerk incl. houtrotherstel.

Meesterschilders Friesland verzorgt het buitenschilderwerk van het complex. De kleuren blijven bestaand. Onze medewerkers zijn uw hulp nodig voor het openen van ramen en deuren. Zij zullen hiervoor contact met u opnemen.

Herstellen voegwerk

Buwalda Multiservice zal waar nodig de voegen vervangen.

Overlagen dakbedekking

V&H dakbedekking zal een nieuwe laag dakbedekking aanbrengen.

Reinigen

Na uitvoering van al de werkzaamheden komt Buwalda Multiservice de ramen wassen.

Praktische informatie

Het werkverkeer en parkeerplaatsen 

MSF zal, met instemming van de gemeente, bouw containers plaatsen in de nabije omgeving van de wijk. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunnen de aannemer en zijn medewerkers verschillende parkeerplaatsen in de wijk in gebruik nemen 

Werktijden en vakanties 

MSF start ‘s morgens om 07:30 uur en werkt tot 16:00 uur. Voor de werknemers is roken en muziek in de woningen en op straat niet toegestaan. De werknemers laten uw woning aan het einde van de werkdag of voor het weekend altijd wind- en waterdicht achter en zorgen ervoor dat uw woning zo goed mogelijk tegen inbraak wordt beschermd. 

Legitimatie 

De werknemers van MSF en zijn onderaannemers zijn herkenbaar aan hun werkkleding of aan een badge van het bedrijf. Deze werknemers kunnen zich ook legitimeren. 

Klachten 

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de uitvoering van de werkzaamheden, dan adviseren wij om u dit zo snel mogelijk te bespreken met de contactpersoon Geert Zijlstra, zodat wij in overleg met u naar een geschikte oplossing kunnen zoeken om uw klachten te verhelpen. 

Schademeldingen 

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan er altijd iets gebeuren waardoor er schade ontstaat. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen. Als er onverhoopt toch schade ontstaat aan uw eigendommen door toedoen van MSF, kunt u dit melden bij de contactpersoon. De contactpersoon vult dan samen met u een schadeformulier in. MSF probeert de schade altijd zo spoedig mogelijk af te handelen en indien mogelijk ook te herstellen. Mocht dit niet lukken, dan neemt de contactpersoon contact met u op om te kijken naar de mogelijke oplossingen.

Werkvoorbereiding

Vanuit het kantoor van Meesterschilders wordt wekelijks de planning en de status van de lopende projecten doorgenomen. Zo zijn we scherp op een zo goed en efficiënt  mogelijke uitvoering van de werkzaamheden.