058 216 9556

  /  Bedrijven

Bedrijven

Alle projecten die wij uitvoeren willen we met hoogste kwaliteit opleveren, zodat u als bewoner met een glimlach terugkeert in uw woning. Om dit te realiseren werken we samen met verschillende partners. Door al deze expertises te verzamelen komen we tot het mooiste resultaat. 


Meesterschilders Friesland is een ervaren, dynamisch bedrijf, dat sinds 1998 met succes zowel de particuliere als de zakelijke markt bedient. Als hoofdaannemer binnen dit project zijn wij het centrale aanspreekpunt voor u als bewoner. Tevens zullen wij al het buitenschilderwerk onderhanden nemen.


Thús Wonen is als opdrachtgever dé woningcorporatie in de gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland. Thús Wonen verhuurt en verkoopt woningen en realiseert vastgoedprojecten in het prachtige Noordoost-Friesland.


Buwalda levert diverse soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging.

Bedrijven | Bijmijthus

Kobus Installatiebedrijf is een loodgieter en kan de meest uiteenlopende projecten uitvoeren. 


Bedrijven | Bijmijthus

Comfort Company specialiseert zich in het verduurzamen van woningen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Onze diensten bestaan uit de volgende vijf onderdelen: spouwmuurisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, isolatie verwijderen en gevelrenovatie.

Bedrijven | Bijmijthus

Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Bewust bouwen aan een leefbare wereld, dat is wat wij doen. Met oog voor de wereld om ons heen leveren we uitsluitend topkwaliteit. Het maken van duurzame keuzes doen we vol passie en vanuit rentmeesterschap. Zo maken wij het verschil en willen we anderen inspireren hetzelfde te doen.