058 216 9556

  /  Projecten  /  Kollum - Complex 24

Kollum - Complex 24

Complex 24

Eyso de Wendtstraat 53 t/m 64

   

Wat gaan we doen?                  

Isolerende maatregelen

HR++ beglazing plaatsen  

Wij gaan de bestaande enkele- en oude dubbele beglazing vervangen door HR++ beglazing. Hierbij worden de grote ramen aan de zijgevel begane grond en verdieping vervangen door vast glas met een ventilatierooster. De bovenste uitzetramen worden indien nodig vervangen. Aan de achtergevel worden ook de grote ramen vervangen door vast glas met een ventilatierooster. De bovenste uitzetramen worden ook hier indien nodig vervangen. 

Dakisolatie bijkeuken en zolderverdieping

In samenwerking met Bouwbedrijf Lont uit St. Annaparochie komen wij uw zolder en bijkeuken isoleren. Dit doen wij door middel van het aanbrengen van geïsoleerde dakplaten tegen het bestaande dakbeschot. Hiervoor dient de ruimte vrij van obstakels als kasten en bedden te zijn. Wij komen voor aanvang van de werkzaamheden bij u langs om dit met u te bespreken en indien nodig hulp in te schakelen. 

Vloer- en spouwmuurisolatie

Comfort Company komt uw vloer en spouwmuur isoleren. De spouwmuur wordt gevuld met parels d.m.v. kleine openingen in het metselwerk. Deze worden na uitvoering weer opnieuw gevoegd. De vloerisolatie wordt door het kruipluik aangebracht. 


Buiten Onderhoud

Reinigen houtwerk en zonnepanelen

Buwalda Multiservice komt de omschreven onderdelen reinigen. Dit geeft de nodige geluids- en stofoverlast.  

Na uitvoering van de werkzaamheden komt Buwalda Multiservice uw ramen wassen.            

Schoorstenen      

De schoorstenen van uw woning krijgen een "kleine beurt". Dit betekend dat we komen reinigen, bijvoegen, kopcoaten en impregneren.  Ook deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Buwalda Multiservice. 

Houtrotherstel, corrigeren omtrekspeling en herstellen hang- en sluitwerk

Waar nodig zal Meesterschilders Friesland houtrot herstellen.

Van de bestaande ramen en deuren komen wij de omtrekspeling en het hang- en sluitwerk controleren. Mocht u een knellende deur of niet deugdelijk hang- en sluitwerk hebben, dan horen wij dit graag. 

Buitenschilderwerk        

Meesterschilders Friesland zal het complete buitenschilderwerk verzorgen. Zij zullen uw hulp nodig zijn voor het openen van ramen en deuren. Onze medewerkers zullen hiervoor contact met u opnemen.